Sesiuni de informare privind programele cu finanţare naţională care vor fi lansate în 2016

imm-uri

În perioada 22-31 martie la sediul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – Biroul România HUB din strada Poteraşi, nr.11, sector 4, Bucureşti, se organizează 4 sesiuni de informare „Statul mai aproape de IMM-uri” dedicate atât întreprinzătorilor mici şi mijlocii din România, cât şi tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc să demareze o afacere. Sesiunile se vor desfăşura între orele 10.00-12.00 în zilele de 22, 24, 29 şi 31 martie 2016. În cadrul sesiunilor se vor prezenţa oportunităţile de finanţare pentru anul 2016 ale programelor finanţate de la bugetul statului ce vor fi lansate şi derulate anul acesta de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

România Hub – România, ţara tinerilor întreprinzători este un program integrat, care oferă întreprinzătorilor şi potenţialilor antreprenori informare, sprijin, asistenţă tehnică şi consiliere, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală şi internaţională a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Persoanele interesate pentru înscrieri la cele 4 sesiuni de prezentare pot să se adreseze Biroului România HUB la adresa de e-mail românia_hub@imm.gov.ro sau telefon 021/335.26.32.

Sursă: DIMMMAT

wordpress analytics