Fonduri Europene pentru afaceri prin POSDRU 2014-2020

Ministerul Fondurilor Europene a anunţat lansarea în 20 aprilie 2016 a ghidurilor solicitanţilor pentru primele linii de finanţare în noul Program Operaţional Capital Uman 2014-2020. Acestea cuprind fonduri europene pentru românii care doresc să-şi deschidă o afacere. Beneficiarii principali vor fi instituţiile publice, firmele (SRL) sau organizaţiile de tip ONG care vor putea forma parteneriate. Se vor acorda până la 25.000 de euro pentru cei care vor să-şi deschidă o afacere în comunităţile defavorizate.

Alte două ghiduri care vor fi lansate vor stabili condiţiile specifice în care vor putea accesa bani europeni în cadrul a două linii de finanţare POCU:

1. Ghidul Solicitantului – Condiţii Specifice „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360°) în comunităţile marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii rome” (Obiectivul Specific 4.1. POCU).

2. Ghidul Solicitantului – Condiţii Specifice „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360°) în comunităţile marginalizate” (Obiectivul Specific 4.2. POCU).

Beneficiarii sunt:
– persoanele din comunităţile marginalizate aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială.
– personalul din cadrul serviciilor (sociale, medicale, socio-medicale) de la nivelul comunităţii.

Pentru orice tip de servicii de consultanţă în vederea accesării de fonduri europene ne puteţi contacta folosind pagina de contact.

wordpress analytics