Cariere

[vc_row]

Lucrează alături de echipa Magister Advisors Group

[/vc_row][vc_row]
handshake-440959_1920

Pentru realizarea obiectivelor propuse, din echipa M.A.G. fac parte membrii ce au reuşit de-a lungul anilor să exceleze în domeniile lor de activitate, atingând împreuna un nivel de profesionalism demn de cuvântul MAGISTER şi care ne determină permanent la cooptarea în staff-ul nostru a cât mai mulţi membrii în vederea unei gestionări cât mai riguroase şi atente a cazurilor din portofoliu, celeritatea soluţionării serviciilor oferite fiind unul din motto-urile noastre.

writing-828911_1920

Permanent, pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri, încercăm să cooptăm colaboratori noi pregătiţi să facă parte dintr-o echipă tânăra, dinamică şi care încearcă tot timpul să exceleze în domeniile şi serviciile pe care le oferă. Dacă vrei să ni te alături trimite un cv pe adresa office@magistercounselling.ro sau foloseşte datele din pagina noastră de contact.

business-962355_1920

În vederea extinderii MAGISTER S.P.R.L.  suntem interesaţi de o colaborare cu practicieni în insolvenţă stagiari/definitivi sau avocaţi din judeţul Caraş-Severin, pentru un parteneriat solid şi un nou început. Dacă vrei să ni te alături trimite un cv pe adresa: insolventa@magistergroup.ro.

office-1031707_1920

Domenii de interes:

Insolvenţă comercială
Consultanţă juridică
Mediere
Recuperări creanţe
Business counseling
Evaluări imobiliare
Redresare financiară
Administrare investiţii
Reorganizare
Lichidare judiciară

[/vc_row][vc_row]

Grupul M.A.G. poate să însemne un nou început pentru cariera ta!

Echipa M.A.G. este una dinamică, cu experienţă şi care încearcă tot timpul a excela în domeniile şi serviciile pe care le oferă. Parte din personal este atestat U.N.P.I.R., echipa fiind formată din persoane specializate în domeniul juridic, economic şi tehnic. De asemenea, colaborăm cu personal de specialitate juridică (avocaţi) şi economică (experţi contabili) în raport de specificul şi cerinţele fiecărei societăţi consiliate sau aflată în procedura de insolvenţă comercială. Dacă vrei să ni te alături trimite un cv pe adresa office@magistergroup.ro

[/vc_row][vc_row]

Copyright © 2005-2016 Magister Advisors Group

Adresa sediului central: Resita, Str. Horia, Nr. A7 | Telefon: 0355 429 353 | Fax: 0355 429 353 | E-Mail: office@magistercounselling.ro

[/vc_row][vc_row]
Facebook
Google+
wordpress analytics